School Playground Transformation in Huddersfield

Our hardworking talented playground installation team have transformed an overgrown school courtyard into a stunning play area for children in Huddersfield, West Yorkshire.

We re-used paving flags and repaired and renovated old shed with the addition of new sensory music equipment, a new outdoor classroom gazebo, trim trail equipment, planters and seating.

In total, 80 tonnes of material was manually moved in and out of the area through school as the courtyard was totally enclosed.

Staff at Dalton School didn’t think it could be done, but our Vital teams like a challenge!

The result was amazing and the staff and children were delighted with the result.

The project was funded by The National Lottery and amazing fundraising by the school community. A huge thank you to all involved and for choosing The Vital Element to make a difference!

Tweets by The Vital Element